• Obnovljeno
KAMERAR QV-1 LCD Vizir Za 3-3.2 CANON nikon-om Sony Olimp DSLR Kamere,Vizir Za DSLR Kamera
zoom_in

KAMERAR QV-1 LCD Vizir Za 3-3.2 CANON nikon-om Sony Olimp DSLR Kamere,Vizir Za DSLR Kamera

KM 74.98

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje


Za LCD pogled nalazaču skladu sa popularnim Mikro Četiri Treći Kamere to koristiti 3"-3.2" LCD ekranu. pogledajte QV-1 M model.
Mali u cenu, ali veliki u karakteristike
U QV-1 je jedno od naših najvećih pristupačnim LCD View Finders za DSLR Video Kamere!
Novi QV-1 koriste inovativan magnetno brzo osloboditi kojim na Manfrotto 501 PL kompatibilni baseplate. Dizajn je to oboje brzo i funkcionalan.
Dizajniran da Stane
Naprijed / / Nazad Lijevo / Desno prilagođavanja mogu obavljati da stane razne popularna DSLR Kamere to koristiti 3"-3.2" LCD ekranu. ***NOTE Ovaj proizvod radi samo sa kamere bez baterija stisak.
Jasno i Slika Oštra
Fokusiraj se s Lakoćom
U QV-1 LCD Pogled Nalazaču će uvećaj vaše lcd ekran sliku po 2,5 x tako da možeš se jednostavno koncentrisati na temu, i također će ponuditi pravi pogled na vašu sliku kada se radi napolju u svijetlo dana.
Je prilagodljiva diopter prsten pokrete primarni objektiv naprijed i nazad ako ti je imidž čini se fokusiran. Ovo je osobito korisno za one koji imaju manje od savršen vid.
Uživaj U Pucnjavi Na Otvorenom
Spriječiti dosadan odsjaj na ekranu, pa da možeš da vidiš istina zasićenje boje, razliku od toga, i pravilan izloženost.
U QV-1 ostaje zaključano u naniže postavljanje, ali okrene se brzo da se treba koristi kao jednostavno sunca hood ili da pristupi tvom dodirni ekran LCD.
Inovativne Baseplate Dizajn
Inovativnog magnetno brzo osloboditi dizajn dozvoljava QV-1 biti ubačene i uklonjen iz čvrstog metal brzo osloboditi baseplate zakačen na dnu svoju kameru.
U QV-1 baseplate dionice sličan stanju da Manfrotto 501 PL brzo osloboditi tanjir. Kada QV-1 baseplate je vezana za svoju kameru, možeš mount direktno podržao Manfrotto video tekućine glave. Ako koristiš drugi sistem, još uvijek možeš zakačiti tvom vlasništvu tronožac tanjir ispod QV-1 baseplate od pristupam dostupan 1/4" & 3/8 krpice.
Sadržaj uključuje :
1x QV-1 LCD Pogled Nalazaču
1x Magnetno Brzo Osloboditi Bazu Tanjir
1x Karticu Neckstrap
1x Hex Ključ Allen Ključ
1x Besplatno Oči Jastuk

Paket:
Da
:
FotoPal
:
QV-1 LCD Vizir

Izbor kupca..