• Obnovljeno
Gibson Berba Reissue SAMICU-VR10 Reissue Električni Veze, Svjetlo 10-46
zoom_in

Gibson Berba Reissue SAMICU-VR10 Reissue Električni Veze, Svjetlo 10-46

KM 19.48

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

Vintage Ponovo pitanju Veze!
Gibson veze su napravljeni u AMERICI od 1907! Oni koriste samo premije NAS materijala i vakumski zapakovati jedno paket za svježinu. Gibson veze su standardna oprema na sve Gibson gitare i karakteristika zaštićeni od korica do jezgra omjera za sjajno se osećam i ton, koristi magiju, jezgra od švedski čelika za hrskavu odgovor i održati, i Sporo ranu koristeći Gibson je zaštićena Napetost Oslobodi sistem za optimalnu ton. Tamo je širok spektar materijal opcije za spektar ton, i Gibson osigurava dosljednost kroz dugu kontrola kvaliteta. Gibson veze su odlične!
Gibson Berba Reissue veze vratiti popularna niz-gustinu od strane-otišao godina. Ove veze te vratiti do dana kad samo najbolji čista novčić žicu je bio dovoljno dobar za ozbiljno igrača. Polako-umotan oko najkvalitetnije švedski čelika "hex" jezgra, Berba Reissue veze ti pružiti maksimalne snage i stabilnosti. Njihove tople, pun ton daje svoju gitaru čvrst glas to je još uvijek omiljeni sa vrha igrači svijeta!
Gibson Berba Reissue 6-String Električnu Gitaru Veze Obilježja na prvi Pogled : 6-String Električnu Gitaru Veze Svjetlo mjerač .010, .013, .017, .026, .036, .046 Vakum zapečaćen za svježinu
Za ton možeš računati na Gibson Berba Reissue električnu gitaru konce

:
Gibson
:
konce
:
SAMICU-VR10

Izbor kupca..