• Odlična cijena
  • Obnovljeno
1set pemanent čip LC 111 za Brat MFC -J980DN/DWN MFC -J870N MFC -J890DN/DWN MFC -J820DN MFC -J827DWN MFC -J720 MFC -727D/IZMAMITI
zoom_in

1set pemanent čip LC 111 za Brat MFC -J980DN/DWN MFC -J870N MFC -J890DN/DWN MFC -J820DN MFC -J827DWN MFC -J720 MFC -727D/IZMAMITI

KM 11.00 11.55

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje


Proizvod serije je drugačije, čip može biti drugačije.Sve proizvod izgledu, boje uzmi materijal predmet kao, slika samo osiguravam preporuku.
Molim te, samo prati tvoj originalni patrone model da kupi žetone.
100% skladu sa originalnim trajno čip ne treba mi nikakva resetujem
dobro za zaštitu okoline
pogodan za refillable metaka , kompatibilni čauru,CISS
Patrone sa ČIPOM pogodan za tržište Područje : Japan
Paket sadržaj : 1pcs BK trajno čips 1pcs C trajno čips 1pcs M trajno čips 1pcs Y trajno čips
Kupci Obavijest :
1. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike (proizvod serije, oznake, da se pakujem). Slike su samo za pozivanje, ali sve nam poslali proizvod su+ razredu kvaliteta i 100% garantovano protiv materijala i blaga.
2. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan(nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač broj može biti ista
3. Molim te ispuni tvoje puno za dostavu, zar broj telefona osigurati blagovremeno isporuku naređenje
4. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje. Pitanja i odgovori o projektu :
Q : Kada sam otisak čaršav, boje ne tocno odgovaraju onima prikazan na mom ekranu.
Različite monitor vozači će proizvoditi malo drugačije boje i stoga boje prikazan na ekranu će uvijek biti malo drugačije od onih koji ti printer otiske.
Možeš pokušati meč ih ali svaki program koji koriste malo drugačiji vozač i stoga svaki boje malo drugačije.
Q : Koliko puta može refillable patrone biti popunila?
Većina metaka, ako samo u dobrom stanju (ako otisak glavu nije izgrebao, začepi, ili je otišao da se suše, čips ok), može biti popunila mnogo puta.
Q : Zašto nema slika objavi nakon dopuni moju kasetu?
Zrak je možda blokira mi bradavice ili nema dovoljno mastilo do crijeva. Odnosi na korisničko uputstvo za oko procedura. Važno je da si se primjenjuju na pumpu i pritisni makar 3 puta dok kap mastila stigne do otisak glavu crijeva. Obriši višak kapljice pažljivo koristiti tkivo da prebacim sve nepotrebno mastilo oko mastilo izlaz.
Q : Šta kompatibilni mastilo metaka i zašto ih kupi?
Koje su potpuno novi, zapečaćeno i borio za 3 zabavu proizvođača. Upoznaju ili prelazi NAKON brand se osloni na niskoj cijeni.
Može kompatibilni čaura se isto prinos kao originalna šaržer?
Naš kompatibilni patrone će otisak barem isto koliko i u normalno stanje više od NAKON patrone. Na većini novi printer modeli softver za štampač diktira koliko metku mogu otisak. Odgovarajući čaure su dizajnirani da otisak pravi količinama gdje je štampač nalaže.

:
Patrone Čip
Struktura:
Razdvojeni Patrone
Kompatibilni Potpuno:
Brate
Važećim Opremu:
Štampač
:
YOTAT
:
LC111XL
NAKON Šifra:
LC111
:
BK/C/M/Y
regionu:
Japan
čip:
trajno čip

Izbor kupca..