• Obnovljeno
Dongyang rezbarenja drva Privjesak četiri ekran ekran zid plakata butik olakšanje mjesto sijihua meilanzhuju isporuka
zoom_in

Dongyang rezbarenja drva Privjesak četiri ekran ekran zid plakata butik olakšanje mjesto sijihua meilanzhuju isporuka

KM 18330.00

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje


[proizvod ime] Četiri godišnja Doba cvijet [stil] Ming i Dinastija Qing klasični [proizvod potpuno] šumi aromu [kvalitet] Prvi Razred [boja] Uobičajeni slici boja 100% u nekoj pucnjavi [proizvod boja] kvalifikovan [pakovanje transport] Mršava papir + + drvene kartona (bez dodatnih troškova) [porijekla] Zhejiang, Dongyang [pakovanje specifikacije] Četiri [teretni] Teretni kupac da plati, obično potrebno mušterije da lokalne grad logistike trenutku iz podizanja robe, ali i logistika konsultacije, od vrata do vrata isporuka. [drvo tehnologija] 100% čist od drveta + mortise i tenon struktura [proizvod veličine]
Širina 53cm* high, 107cm* debele 4cm Priručnik za mjerenje, grešku u veličini.
Cvijet odbor specifikacija : 80cm*27cm [proizvod materijal] Urezao : Burmi rosewood Iznijeti : Khmer kruške [komentarima]
Kada visoke klase drvene roba je prodato, ne kvalitet pitanja neće biti vraćen. Molim te budi sigurna da potpiše robe nakon inspekcije !
Dongyang drvorezbarstvo (Dongyang drvorezbarstvo) je jedan od folk skulpture od Han nacionalnosti. To je dobila ime po Zhejiang u Dongyang. To se zove "Dongyang drvorezbarstvo" i "Qingtian klesao kamen" i "boxwood drvorezbarstvo". To je takođe se zove "Zhejiang tri skulpture"". Poznat kao "rodnog grada Kineski drvorezbarstvo" u Zhejiang, Dongyang, ima više od 1000 godina drvorezbarstvo povijest, Carska Palata u Pekingu i u Sovjetskom Savezu, Hangzhou, Anhui i drugih mesta, tamo su izuzetne Dongyang rezbarenja drva za šta na svetu. Dongyang drvorezbarstvo je skulptura umjetnost uglavnom na osnovu stan olakšanje. Njen više nivoa olakšanje, razbacani perspektive, sastav, i zadržati ukrasni avion stvoriti svoj vlastiti, poseban karakteristike. Zbog svetlu boju, prirodna boja i teksturu očuvanje drvo, elegantan stil, također poznata kao "white drveta" (pokazao sa drveta prirodne boje, drugacije od Tang Dinastije, Yu Caihui) je bio više od hiljadu godina povijesti, je nacije izvanrednih folk umjetnosti, poznat kao "nacionalno blago". U Maju 20, 2006, naslijeđe je odobren od strane Države Vijeća i uključeni su u prvom dozom nacionalne nematerijalno kulturno naslijeđe liste.
[drvorezbarstvo materijal] Dongyang rezbarenja drva sa strogim izbora materijala, svoje korijene ima, kamfora drvo Burmi rosewood Afričkih rosewood nanmu materijal. Dongyang rezbarenja drva umjetnost radi su generalno ne naslikao sa koristi boju, transparentni laka obložene pokriti, zadržati bijelo drvo prirodna boja, tako da ljudi mogu da bolje ceniš rezbarenje vještine. Proces tip nema slika se strpite i gravuru umjetničko djelo dizajn klase, se fokusiramo na kreativno i "sliku", uz veliku umjetnicku vrijednost.
Kamfora drvo, u redu, prirodne ljepote za teksturu, teško teksturu, nije lako slomiti, to nije lak, to je najbolje materijal od graviranja tehnologija, još od antičkih vremena. Pored toga, kamfora drvo je tradicionalna dragocjeni drva, mogu poslati poseban miris, godina ne pada, i miris kamfora drveta je jedan i jedini praktične funkcije : moljaca, poplava buđava vlažno.

DIY Zalihe:
Električni
:
Nerđajućeg Čelika
drvo materijal:
Drugi /druge
Drvorezbarstvo Tip:
Dongyang rezbarenja drva
modeliranje:
ptica
Graviranja proces:
olakšanje
Stil:
Ming i Dinastija Qing klasični

Izbor kupca..